Hörnefors Idrottsförening
Simidrott
Till alla simföräldrar
2018-04-10 13:43
Det har uppstått en förändrad situation inom HIF simning då två av våra tränare kommer att stiga av sina uppdrag efter vårterminen. Peter som haft tränaruppdrag under de senaste fem åren kliver av då ingen av barnen längre simtränar. Andreas som haft tränaruppdrag under de de senaste sex åren slutar också då det blir flytt till Umeå under sommaren. 

En kallelse till föräldramöte kommer inom kort att sändas ut till alla föräldrar till simmare i de båda grupperna. Inför det mötet vill vi att alla funderar över hur simningen ska se ut för framtiden. Tänk över vad Du kan bidra med eller om det finns någon i din omgivning som kan involveras i HIF simning. Utformningen av simverksamheten behöver inte hellre se ut exakt som den gör i dag. 
Det som brådskar mest är att finna personer som kan tänka sig ett simtränar uppdrag för hösten.

Kan man tänka sig det uppdraget finns möjlighet att under våren inskolas tillsammans med nuvarande tränare. Det finns också en mängd färdiga simpass som kan övertas. Möjlighet till utbildning inom området bekostas av föreningen. Man behöver inte ha någon simbakgrund!

Läs mer om utbildning nedan (all anmälan sker via HIF kansli).
http://www.svensksimidrott.se/Utbildning/Simning/Simlinjeassistent
http://www.svensksimidrott.se/Distrikt/norrlandssimforbund/Utbildning/Utbildningar2018/tranarutbildningar/

Välkomna den 19 april kl. 19.30 till Vallabadet för föräldramöte!
/Simgruppen