Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hörnefors Idrottsförening
De röda lejonen
PROFILKLÄDER

HIF samarbetar med Stadium och NIKE för materialinköp till vår verksamhet. 


SORTIMENT


INKÖPSRUTINER
Du som HIF-ledare kan registrera dig som användare och sköta beställningarna via webborder. Enkelt, smidigt och kortare leveranstid. Om ni inte använder webbordern kan ni även åka till Stadium Avion för att göra beställningen på Teamsales avdelningen. 

Betalning av era beställda kläder går att göra på två sätt: 

1) Det enklaste för er del är att ni betalar i kassan när ni hämtar kläderna. Glöm då inte att uppge Hörnefors IF och vilket lag du vill stödja med ditt köp! 

2) Alternativ två är att Stadium fakturerar föreningen för era klädinköp. Detta görs endast för större beställningar till laget. Vid fakturering måste ni först få en rekvisition från kansliet. Den lämnas till Stadium vid beställningen och ni får ett kvitto/följesedel där rekvisitionsnumret skall vara angivet. Denna följesedel lämnas på kansliet för att fakturan skall bli betald.

Om ni ska beställa kläder till hela laget kan ni även hämta ut provkläder från Stadium, ni tar då kontakt med Stadium Teamsales för att få provstorlekar för de kläder ni har tänkt beställa. Kläderna ska komma från föreningens profil! Undantag kan göras för kompletteringar eller produkter som inte finns i vår färdiga profil. Stadium kommer inte att tillåta köp av kläder som tydligt frångår vår föreningsprofil utan godkännande från föreningen.

 

STÖD DIN FÖRENING

Glöm inte heller att stödja Hörnefors IF och ditt lag genom att registrera dig som medlem i Stadium och välja att stödja HIF när du gör inköp på Stadium! Föreningen får 3 % bonus på alla dina inköp och det bästa av allt är att du behåller din egen personliga bonus. Alltså bonus till alla, på samma köp.

KLICKA HÄR FÖR MER INFO

TRYCK PÅ OVERALLER
Ni kan välja namntryck direkt i samband med webb order. Riktlinjerna för tryck på overaller är följande:
Barn/ungdomslag: Initialer på höger byxben. Efternamn längst ner på ryggen
Seniorlag: Initialer på höger byxben. Initialer längst ner på magen till höger
Tränare/ledare barn/ungdomslag: Initialer på höger byxben. Efternamn alt. LEDARE längst ner på ryggen. 
Tränare/ledare seniorlag: Initialer på höger byxben. Initialer längst ner på magen till höger.

KONTAKT STADIUM TEAMSALES

teamsales.umea@stadium.se

010-4528901


Kontakta HIF:s  kansli för övriga frågor kring inköp av kläder.

Stadium
Vi är alla verksamma i samma förening. En förening som ger barn, ungdomar och föräldrar en idrottslig uppfostran och ett socialt nätverk. En förening i den storlek som HIF är kräver många resurser.  
För att bibehålla och ge alla möjlighet att fostras i en så bra miljö som möjligt med ungdomsresor, träningar, bollar, hallhyror, utbildade tränare mm, krävs intäkter som täcker de stora kostnaderna. Nu har vi genom Stadium en möjlighet som på ett enkelt sätt ger oss bättre ekonomiska fördelar.  

Sprid budskapet till alla du känner att när de handlar på Stadium och uppger ”Bonus HIF” i kassan går 10 % av köpet tillbaka till föreningen i form av material till våra ungdomar. Du behöver alltså inte vara medlem på något sätt utan kan ändå hjälpa till och stödja vår ungdomsverksamhet. Samtidigt tar du automatiskt del av de erbjudanden som Stadium har på Stadium Card produkterna (utan att ha ett eget Stadium Card).   

Nu ligger bollen hos dig….  Ju mer aktiv du är att ”värva anhängare”, desto mer får du själv tillbaka.   
KLUBBKÄNSLA

tack vare ett gott samarbete med STADIUM och NIKE, kan vi erbjuda en komplett kollektion i klubbens färger till mycket förmånligt pris.


HÄR HITTAR NI PROFILGUIDEN http://www.stadiumteamsales.se/horneforsif