Huvudförening
Hörneforsdagen 25 aug 2018
Vi hoppas på att vädergudarna är med oss i år, det var ju rätt blött senast.

Hörneforsdagen började i slutet av 1980-talet som enbart en löpartävling, Hörneforsrundan. Denna tävling utvecklades efter hand av bröderna Anders och Dan-Åke Lindkvist till ett av Västerbottens Grand Prix mest populära tävlingar och hade som mest över 400 deltagare. I början av 2000-talet lades tävlingen ned och ersattes av Hörneforsdagen med marknadsstånd och försäljning.

Under de senaste åren har Hörneforsdagen arrangerats av den lokala företagarföreningen HUFF, men övertas från och med 2017 av Hörnefors idrottsförening som arrangerar dagen som ett samarrangemang med lokala föreningar och företag.

Stort tack
2018-09-18 13:08
till er alla som bidragit till Hörneforsdagen 2018. Hörnefors IF kommer inte att arrangera dagen 2019. Däremot kommer vi jobba vidare med Hörneforsrundan och utveckla den delen.

Marknadsdelen hoppas vi att någon annan, kanske företagarna i Hörnefors, tar över och utvecklar vidare eftersom det är en trevlig dag för hela samhället och dess invånare.
2018-08-09 15:04