Midsommarfirande och uppgifter för P-06
2017-06-07 09:29
Hej alla och tack för alla bidrag till fotbollens dag! Det blev en mycket lyckad tillställning och barnen verkade nöjda. Nu är det dags för nästa utmaning som är midsommarafton. Eftersom vi är det lag med flest deltagare så får vi också ta några fler uppgifter. Läs igenom informationen och anmäl er till de olika uppgifterna på supertext, så skriver jag upp er:

Uppgifter för P-06 – midsommarfirande vid g:a kyrkan/statarlängan:

1)      3 personer. Lövningen och fixning av midsommarstång: Kvällen innan midsommarafton träffas alla kl 18:00 och fixa iordning midsommar stången, behövs egna verktyg så dem som är ansvarig se till att det finns verktyg för att ”bygga en midsommar stång. 3 st från P06 och 3 st från P05 1 st från F06. De som är ansvarig för lövningen ska ju även plocka bort allt som har med midsommarstången att göra innan kl 20:00 på söndagen. (Jonny)

2)      2 personer som har bil och släp. Samling 9:30. Träffas nere vid elljusspåret, hämta material (bord stolar chokladhjul mm) och frakta till statarlängan. När allt är slut även frakta tillbaka allt till elljusspåret.

När man kommer till statarlängan ska ni hjälpa till att ställa iordning allt.  Är några tält som ska upp också.

3)      4 personer. Fiket pass 1: 10:30-12:30(Eva-lena och Daniel) och pass 2: 12:30-14:30. 2 personer/pass. De som har första passet ansvarar för att få igång fiket (kaffe/varmkorv/ställa iordning med fika bord) samlas minst 45 min innan. Ni som har 2:a passet ansvarar för att få undan allt (plocka iordning/diska upp/ ställa ner och packa iordning saker som är kvar/städa köket)

4)      1-2 personer bakar 2 långpannor fika som ska ner till statarlängan på morgonen. Klart! Eva-Lena och Ulla Ahlgren bakar.

5) 2-3 personer. Fiskedamm: 2 pass 10:30-12:30 och 12:30-14:30.  Den som står första passet ser till att ta med saker för fiskedammen (lakan, metspö, klädnypor och saker att få fast lakanet med)

Först till kvarn får mala! ;) Ni som kan komma på möte om midsommar imorgon torsdag 8/6, 18.30 kan komma. I annat fall får ni prata ihop er inom "smågrupperna" innan ni skrider till verket med era uppgifter.
/Frida E

Info till föräldrar P-06!
2017-05-21 20:41
Hej alla!

Påminnelse om att hämta toalettpapper måndag 22/5 eller tisdag 23/5 kl 18-19 vid elljusspåret/skidstugan. (Infart ligger efter vägen som går från Preem-macken)

Fotbollsdagen den 6:e juni: en kanonkul dag med massor av aktiviteter och mini-fotbollscup med blandade lag. Anmäl era barn senast nästa vecka så lagen kan fixas innan. Varje spelare i P06 (och alla andra lag) ska bidra med 1 pris var till de tävlingar och lotterier som kommer att finnas. Priserna lämnas in på HIF-kansliet senast den 1 juni. Ja, och så ska vi stå i cafeterian den dagen.

Match i Åsele söndag den 11:e juni: Vi har bokat en buss som avgår från Bråvalla kl 8.45. Det finns 55 platser totalt så föräldrar kan haka på. Matchen börjar kl 12.00 och vi kommer att vara på plats ungefär en timme innan.

Midsommarafton: vi kommer att få uppgifter tilldelat oss som vi måste lösa inom laget. Det behövs folk kvällen innan midsommarafton samt folk på midsommarafton mellan 9 och ca 15.30. Det är viktigt att alla som kan kommer för det kommer att krävas många som hjälper till. Vi behöver återigen lotteripriser och här är det 3 priser/spelare. Ni kan lämna dessa till lagledare innan midsommar.

/Frida E

Våra arbetsuppgifter säsongen 2017
2017-05-10 17:54
Hej alla föräldrar till killarna i P06-laget!

Som medlem i HIF (och de flesta andra idrottsföreningar) så krävs det vissa arbetsinsatser av oss föräldrar för att få in pengar till föreningen. Det är nödvändigt för att allt ska fungera och gå runt. Det kan kännas tungt och orättvist ;) men det är viktigt för föreningens överlevnad och för att våra barn ska kunna idrotta. Vårt lags uppdrag denna vår/sommar är:

• att stå i cafeterian de dagar vi har hemmamatch - det kommer även att innebära hamburgergrillning ett par av dessa tillfällen.
  • att sälja två balar toalettpapper/familj
  • att jobba i cafeterian på fotbollsdagen den 6 juni (alla lag har uppgifter av olika slag)
  • att tillsammans med 05-orna hålla i midsommarfirandet uppe vid gamla kyrkan i Hörnefors. Här krävs det både arbete kvällen före, samt några timmar på midsommarafton.
Uppgifterna som vi har blivit tilldelade är inget vi kan välja bort - utan det måste genomföras - och förhoppningsvis kan vi ha lite trevligt och trivsamt samtidigt :) Har man giltiga förhinder kan man skicka någon ställföreträdare eller på annat sätt bidra för att underlätta för de som kommer att jobba 6:e juni och midsommar. Kan man inte stå i cafeterian så se till att byta med någon förälder.

/Frida E, lagledare P06
Smygstart av fotbollssäsongen!
2017-04-10 19:07
Onsdag den 12:e april kör vi fotbollsträning inomhus på Bråvalla kl 17-18.

Nästa inomhusträning blir onsdag den 19:e april kl. 17-18, alltså under påsklovet.

Utomhusträningen börjar måndag den 24 april kl 18-19 på Nordahlsvallen.

Väl mött!

/Jonny och Frida
Föräldramöte
2016-04-25 18:53
Bråvalla/Lejonkulan den 28/4 kl.18.30-19.30.
Väl mött!

@hifinnebandy på Instagram