Fotboll - P07

Bli medlem i Hörnefors Idrottsförening

Fotbollensdag
2019-05-26 20:06
Lite info kring fotbollensdag på nationaldagen 6/6 som pågår mellan kl. 11.00-14.30. Det kommer att förutom fotbollsmatcher finnas speedshooting, prickskytte, tipsrunda m.m
Alla lag har fått tilldelat vissa uppgifter att sköta om under dagen och för P07 gäller i år liksom tidigare år att sköta lotteri och sälja aktivitetskort.

Till lotteriet skall alla spelare inom HIF lämna in 2st vinster till kansliet. Priserna skall vara sådant som man själv skulle kunna tänka sig att vinna.

Under dagen kommer det också att vara sportbytardag. Vilket innebär att alla kan ta med sig diverse sportutrustning av som man har liggande hemma och som någon annan kan ha nytta av och lämna det på ett bord under fotbollensdag.  På så vis kan någon annan hitta något som man har behov av.

Som vanligt ser vi till att göra detta till en toppendag för alla spelare i föreningen!
Champions league-final
2019-05-26 20:00
Den 1/6 är det final i Uefa Champions league och då planerar vi för ett event för alla spelare. Vi träffas på bygdegården i Bjenberg under eftermiddagen och kör lite fotbollsrelaterade lekar, käkar och ser sedan finalen innan det blir övernattning på plats i bygdegården.
Mer info kommer att gå ut till föräldrar kring tid och vad som behöver packas med.
Örncupen
2019-05-25 20:20
Laget är nu anmält till Örncupen i Örnsköldsvik helgen 28-30/6. Mer info kring cupen finns på http://www.orncupen.se/
Sommaruppehåll
2018-06-20 20:06
Under Juli månad kommer det att vara uppehåll i kommunserien och även på den organiserade träningen för p07/08.
Vi uppmanar ändå alla spelare att hålla igång fysik och fotboll, spela spontant med kompisar, skjut skott och trixa med bollen.
I år har jag även satt ihop ett förslag på egen träning som hjälp och vi ser gärna att spelarna i någon mån utför dessa övningar, ju mer desto bättre men helt utan krav. Träningsprogrammet för egen träning kommer att finnas tillgänglig här på hemsidan under dokument från och med idag.

Några få träningar kvar, sen önskar vi tränare er alla en riktigt härlig sommar!

/Lars
Nyheter från sektionen