Simidrott

Medlemsavgift 2020 - beslutas av årsmötet

För att vara medlem i Hörnefors IF måste man betala en medlemsavgift. Medlemsavgiften gäller kalenderår och som aktiv måste man betala sin medlemsavgift för att få träna och spela matcher. Aktiva tränare/ledare för lag inom HIF representerar föreningen och ska betala medlemsavgift.

Medlemsavgift skickas ut i samband med deltagaravgiften för respektive idrott.

Medlemsavgift  enskild = 300 kronor/år
Medlemsavgift familj = 500 kronor/år

Deltagaravgift

Till idrotterna betalas en deltagaravgift för varje aktiv spelare/deltagare inom HIF. Deltagaravgiften ska täcka kostnader för plan/lokalhyra, domare, material osv. Storleken på denna avgift varierar beroende på ålder och idrott då idrotterna inom föreningen hanterar avgiften olika.

Simning 2020

Grupp 1: 900 kr/år (400kr+500kr)
Grupp 2: 900 kr/år (400kr+500kr)

Guppy 600 kr/termin

Nu är det dags för ett nytt år och vi har lite nyheter att informera er om.
Vi har börjat använda ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet. Detta innebär att du som medlem kommer att kunna betala dina avgifter via digitala betalningsmetoder – en smidigare upplevelse för dig och en enklare hantering för oss.

Detta kommer även att bidra till en minskad manuell administration för oss som förening då din betalning kommer att prickas av direkt i vårt system. Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du tillgång till en oas av smarta funktioner i SportAdmins MedlemsApp!
En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr, beroende på beloppet, per betalning tillkommer.