SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörnefors Idrottsförening
Simidrott

Nya rekommendationer Covid-19
2020-11-11 10:31

Med anledning av de nya Covid-19 rekommendationerna för Västerbotten som gäller fram till och med åtminstone 13/12 har vi lite nya riktlinjer för simträningen förutom de tidigare allmänna råden.

  • Inga föräldrar på träningarna (släpp av utanför hallen och hämta utanför om ni skjutsar). För de yngre deltagarna (Guppyn) kommer vi ledare möta upp vid entrén och hjälpa till i omklädningsrummet (Frida och Thilde hjälper tjejerna medan Ulf och Matteo hjälper pojkarna) behövs det tar vi in fler ledare.
  • Vi får flytta fram ”Utmanaren” till dess att det finns möjlighet att köra och troligtvis kommer alla tävlingar den här terminen (Kommunsimmet, Öviksracet) ställas in.
  • Crawlcursen (vuxna) tar en paus tills vidare.

Vi hoppas att vi kan fortsätta genomföra träningarna under den här perioden på ett säkert sätt så barnen kan fortsätta att röra på sig och idrotta. Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att ringa Ulf på 070-2722208.