HIF💕Hörnefors

Välkomna till Multitalang
Nu får alla barn födda 2014 möjlighet att prova 5 olika idrotter vid 20 tillfällen!

Deltagaravgiften är 400 kr/barn samt medlemskap i HIF, HGF eller KFUM.

Deltagaravgiften kommer faktureras av Hörnefors IF via mejl.
Eventuell medlemsavgift faktureras av respektive förening. Barnet måste vara medlem i någon av föreningarna. Annars gäller inte försäkringen.

Vid frågor kontakta Jenny Järvholm, mobil: 070-2886358 E-post: jenjar74@hotmail.com

Fotboll för Multitalangerna
2021-04-12 10:14

Äntligen vår och äntligen fotboll!
Det har blivit dags för multitalanggruppen att få ta sig an fotboll.

Start måndag 26 april kl. 17-18 på Nordahlsvallen.

Kom ombytta med fotbollsskor och benskydd. Kom ihåg vattenflaska!

Multitalang kommer köra 4 tillfällen, 26 april, 3 maj, 10 maj och 17 maj.

Därefter fortsätter fotbollsträningarna för de som vill spela fotboll i sommar. Anmälan till fotbollen gör man på hemsidan, horneforsif.se, och ”bli medlem”.

Fotbollsträningarna kommer även fortsättningsvis att vara måndagar 17-18.

Om ni har några frågor är ni välkommen att vända er till huvudtränare Andrew Strong (andystrong28@hotmail.com) eller någon av oss i fotbollsgruppen.

Multitalang flyttas fram
2021-02-22

Pga eventuell smittspridning ändrar vi ordningen på idrotterna så vi får börja utomhus.

Preliminärt schema:
Fotboll (Nordahlsvallen) 25 april, 2, 9, 23 maj
Friidrott (Nordahlsvallen) 30 maj, 6, 13, 20 juni
Innebandy (Bråvallahallen) nya datum kommer senare

Vid frågor kontakta HIF:s kansli 076 202 10 18
I Hörnefors samarbetar föreningarna för att fler ska testa mer
2020-10-06 14:44
I Hörnefors har föreningarna bestämt sig för att jobba tillsammans för att möjliggöra att fler ska få testa och kunna vara aktiv i flera idrotter samtidigt – någonting vi vet gynnar ett välmående och framgångsrikt idrottsliv.
Varmt välkomna till Multitalang 20/21.
2020-09-17 11:05
På söndag den 20/9 Kl 15-16 kör vi igång. Kul att så många vill vara med .
Vi startar med basket, och inneskor är att föredra. Vattenflaskan , se till att den är märkt , det är 36 st deltagare så det är viktigt att barnen kan hålla ordning på vilken som är sin egen.

På grund av rådande pandemi så kommer vi även att följa de riktlinjer som finns för att minska smittspridning. Barnen och vi vuxna får stanna hemma vid minsta lilla förkylningssymptom (dessutom två dagar frisk innan man kommer tillbaka).

Då det fortfarande är en maxgräns på 50 personer måste lämning och hämtning ske utomhus, det innebär alltså att man inte får vänta inomhus och inga föräldrar/syskon får vara på läktaren eller i korridoren utanför hallen under tiden.

Vi ledare finns utanför entrén 14.50 och möter upp barnen. Vi ledare följer även med ut i entrén efter avslutad träning för att hjälpa till vid hämtningen.

Ses på söndag