Innebandy

Hitta till Bråvallahallen
Lokalbokning Umeå Fritid

Sk låstagg till lokalen köpes hos Vallabadet. Kostnad 50 kronor per tagg.
Vid eventuella frågor kontakta: Vallabadet tel. 0930- 291 91 eller Umeå fritid, Föreningsbyrån 090-16 18 55, mail: fritid.bokning@umea.se

Avbokningsregler
Hyresgäst har möjlighet att avboka bokat tid senast 4 dagar innan tillfället. För match/arrangemang gäller 10 dagar innan. Avbokning mailas till fritid.bokning@umea.se.

Hyresvärd förbehåller sig rätten att avboka hyresgäst senast två dagar innan.
Ansökan om säsongstid måste göras senast 30 april via www.umea.se - blankettbanken
För utsändande av skriftlig betalningspåminnelse utgår avgift enligt vid var tid gällande lag och förordning.
Alla hyresgäster har en skyldighet att läsa ordningsregler innan förhyrningen av kommunens lokaler---se hemsida www.umea.se/kultur och
fritid/föreningar/Anläggningar, lokaler och material/Allmänna villkor för hyra av lokaler.