Innebandy

Många lag använder appen Svensk innebandy.
Välkommen till Hörnefors IF och innebandy. Här hittar ni information om det mesta som rör innebandyn, saknar ni något, hör av er till hornefors.if@telia.com.

HIF Innebandy (startade 1987) har under många år varit i toppen av serietabellerna. Sedan 2005 är Bråvallahallen föreningens hemmaarena.

Spelare som fostrats i Röda Lejonen genom historien - Robin Nilsberth (Storvreta), Rasmus Andersson (IBK Dalen), Urban Karlsson (IBK Dalen), Daniel Marklund (IBK Dalen), Bröderna Bergsdorf, Alexander Rönnlund samt många fler.

Vill man streama sina matcher finns det ett WIFI nät  UK_guest på hallen och

bäst är att logga in med koden på ditt bibliotekskort. Har du inget så kontakta Hörnefors bibliotek 0930 291 96, eller https://www.minabibliotek.se/hornefors

VBIF avslutar allt seriespel i distriktet
2021-03-01 10:20

Svenska Innebandyförbundets styrelse har tagit beslutet att avsluta säsongen för Allsvenskan dam och division 1 herr. Samtliga distriktsförbund (SDF) har samtidigt beslutat att avsluta distriktsserierna för seniorer.

Mot bakgrund av ovannämnda beslut så har Västerbottens Innebandyförbund (VIBF) beslutat att avsluta allt seriespel i distriktet från och med i dag fredag 26 februari. Beslutet gäller samtliga seniorserier, utvecklingsserierna samt ungdomsserierna på röd, blå och grön nivå.

Med tanke på situationen i hela landet men särskilt det rådande läget i Västerbotten, ser VIBF ingen möjlighet att i närtid återuppta det pausade seriespelet. Region Västerbotten har sedan tidigare infört särskilda rekommendationer för länet som sträcker sig fram till 21 mars. Dessutom kom det för några dagar sedan ytterligare åtgärder från Folkhälsomyndigheten där ingen tävlingsverksamhet under elitnivå kommer att tillåtas. Undantaget för enstaka matcher för barn födda 2005 och senare tags också bort.

VIBF kommer att följa utvecklingen framöver och om förutsättningar finns genomföra enstaka matcher de två sista helgerna i april. Om det blir aktuellt kommer vi att gå ut med information till samtliga lag i våra serier med möjlighet att anmäla sitt intresse. Föreningar och enskilda lag fattar sina egna beslut om de vill avsluta säsongen i förtid eller om man håller öppet för de två avslutande spelhelgerna i april. VIBF respekterar de beslut som våra föreningar och lagens ledare fattar.

Via nedanstående länk kan ni läsa mer om bakgrunden till besluten i förbundsserierna och seniorserierna på distriktsnivå, samt beslutens påverkan på dessa serier.

Föreläsning Spelförståelse
2021-01-29 11:40
Västerbottens innebandyförbund bjuder in till föreläsning.
Innebandy - Herrar A div 2
Sent omsider presenterar vi lite info från föregående match!
2020-11-03 10:52, Innebandy - Herrar A div 2

📲Antal sålda soffbiljetter: 21 (25kr/st= 525 kr) 🙏🏻💵
👉Vinnaren i utlottningen blev:
Björn Persson

Stort grattis till dig 👏🏻, ni har en chokladask att hämta ut på kansliet.  🎁🎉
Innebandy - Herrar A div 2
SEGER för De Röda Lejonen! 🎉🦁
2020-10-26 15:37, Innebandy - Herrar A div 2
💡Omgång 4 Div2 Västerbotten
💥Hörnefors IF - Team Thorengruppen IBK
📅Fredag 23/10 kl 19:30
📍Bråvallahallen (publikfritt)

Slutresultat: 6-2 (4-0, 1-2, 1-0)
Målskyttar HIF:
⚽️⚽️ Mattias Bjuggstam
⚽️ Alexander Persson
⚽️ Simon Varmin-Blomberg
⚽️ Malte Leven
⚽️ Martin Bjuggstam

Skott: 27-31
Utvisning hemmalag: 1x2min
Utvisning bortalag: 1x2min
Mål i powerplay HIF: -
Straff för HIF: -
Publik: 0

👔Matchens kavaj i HIF - utses på måndagsträningen. Däremot så bjuder vi på sekretariatets Man Of The Match - Jonas Davidsson som var en demon i kassen under gårdagskvällen! 👏🏻💫

🎥 Rekord slogs i antalet som köpte webbsändningen - 59st (senast 23), vilket ger 59stx29kr=1700kr där 50% går tillbaka till HIF (855kr).
Stort tack för erat stöd hemifrån! 👊🏻

👉Tävlingen ”gissa hemmalagets förste målskytt” vanns av @sippedipp som gissade rätt på Mattias Bjuggstam! Start grattis till en chokladask (som du förvisso skänkte till laget efter nästa träning). 🍫😋

👉Vi återkommer på måndag med resultatet av soffbiljetterna samt den dragna vinnaren som också har en chokladask att hämta ut på kansliet.

🔴⚪️Nästa match för De Röda Lejonen är lördag 7/11 då vi återigen åker norrut till Skellefteå och möter Gamla stan ungdom på Balderhallen.
Information och matchprogram kommer som vanligt inför. 👊🏻

Innebandy - P06/07/08, 07/11 17:28
Innebandy - Herrar A div 2 , 03/11 10:52