Innebandy
Välkommen till Hörnefors IF och innebandy. Här hittar ni information om det mesta som rör innebandyn, saknar ni något, hör av er till hornefors.if@telia.com eller någon i Innebandygruppen.

HIF Innebandy (startade 1987) har under många år varit i toppen av serietabellerna. Sedan 2005 är Bråvallahallen föreningens hemmaarena.

Grundutbildning Innebandy
2018-10-12 09:05

Grundutbildning i Innebandy här i Umeå 23 oktober!

Grundutbildningen är den första utbildningen du går oavsett vilken åldersgrupp du tränar på barn- och ungdomsnivå. Utbildningen är på 3 timmar där innehållet är Svensk Innebandy Vill, Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU), spelet innebandy och ledarskap. Utbildningsmaterial. Folder med inloggningsuppgifter till utbildningswebben för Grundutbildningen kan du köpa via Idrottsbokhandeln eller direkt i Utbildningsportalen om du är registrerad där. I utbildningsportalen finns allt utbildningsmaterial samlat till de utbildningar du går. Förberedelser inför utbildningen. Innan du kommer till den fysiska utbildningen ska du ha logga in på utbildningswebben för Grundutbildning via utbildningsportalen och läst in dig på kursmaterialet samt sett de kortare filmerna. Tanken med detta är att skapa förförståelse inför kursens innehåll samt möjliggöra fördjupade diskussioner på utbildningstillfället. Efter grundutbildningen kan du fritt välja bland de fördjupningsutbildningar som finns. I vissa fall behöver du gå steg 1 innan steg 2. Grundutbildningen kan också i vissa fall berättiga dig ett ledarlicenskort. Kontakta ditt Förbund för mer information.

Anmälan:  https://ibis.innebandy.se/Ibisklient/Kurs/KurstillfalleAnmalan.aspx?kid=5022

Innebandy - P03-05, 15/10 16:37
Innebandy - P03-05, 30/09 13:16