Innebandy

Många lag använder appen Svensk innebandy.
Välkommen till Hörnefors IF och innebandy. Här hittar ni information om det mesta som rör innebandyn, saknar ni något, hör av er till hornefors.if@telia.com.

HIF Innebandy (startade 1987) har under många år varit i toppen av serietabellerna. Sedan 2005 är Bråvallahallen föreningens hemmaarena.

Spelare som fostrats i Röda Lejonen genom historien - Robin Nilsberth (Storvreta), Rasmus Andersson (IBK Dalen), Urban Karlsson (IBK Dalen), Daniel Marklund (IBK Dalen), Bröderna Bergsdorf, Alexander Rönnlund samt många fler.

Vill man streama sina matcher finns det ett WIFI nät  UK_guest på hallen och

bäst är att logga in med koden på ditt bibliotekskort. Har du inget så kontakta Hörnefors bibliotek 0930 291 96, eller https://www.minabibliotek.se/hornefors

Nya restriktioner att följa
2022-01-14 10:50

Innebandyförbundet har skickat ut nya restriktioner som börjar gälla 12/1.
HIF har valt att använda alternativ 1 , Arrangemang inomhus med maximalt 20 personer i publiken (funktionärer ej inräknade). Vaccinbevis behöver ej kontrolleras.

Utifrån detta kommer vi att stänga kafeterian vid matcher. Hallvärdar på vardagar kvarstår.

Lagen är vid sina hemmamatcher ansvariga att utse en matchvärd som är på plats 30 min innan matchen startar (när lagets samlas) för att kontrollera antalet besökare.

HIF väljer att dela de 20 personerna på 10 publik från bortalaget och 10 publik från hemmalaget (funktionärer ej medräknade). Ni i laget väljer själva hur ni fördelar de 10 platserna. Utifrån att alla föräldrar inte kommer att kunna vara på plats är ett tips att överväga filmning av matcher via Innebandyappen.

Vid flera matcher efter varandra får publiken vänta utanför Bråvallahallen till tidigare match är slut och hallen tömd på publik. Detta blir ett samarbete mellan matchvärdarna i de olika lagen.

Vid hemmamatcher meddela era motståndare i god tid innan match att endast 10 personer/föräldrar från motståndarlaget kommer att släppas in i hallen samt att om matcher spelas innan kan man vara tvungen att vänta utanför.

/Innebandygruppen

Krav på vaccinationsbevis/covidpass
2021-12-09 14:53

Krav på vaccinationsbevis

HIF har, utifrån Folkhälsomyndighetens föreskrifter (HSLF-FS 2021:87) och Bråvallahallens utformning, beslutat att de som besöker våra matcher skall visa upp ett giltigt vaccinationsbevis samt giltig id-handling. Undantaget är personer yngre än 18 år, spelare, ledare och matchfunktionärer.

Regeringen har beslutat, på inrådan från Folkhälsomyndigheten, att den som besöker offentliga tillställningar som idrottsmatcher med fler än 100 personer måste kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis tillsammans med ID-handling från och med 1 december 2021.

Vaccinationsbevis krävs för alla personer som är 18 år eller äldre.

Undantaget är personer som av medicinska skäl inte har kunnat ta vaccinet och som med läkarintyg och ID-handling kan styrka detta. Religion- eller trosuppfattning är av myndigheterna ej godkänt undantag för vaccinationsbevis.

Kontrollen av vaccinationsbevisen kommer att skötas av funktionär utanför hallen. Det går bra att visa digitalt bevis via sin telefon eller att ta med en utskrift på papper. Det krävs giltig ID-handling där namn överensstämmer med vaccinationsbeviset.

Hur hämtar jag mitt vaccinationsbevis?

Endast EU:s digitala Covid-19 bevis är godkänt och finns att hämta digitalt på https://covidbevis.se/ med hjälp av e-legitimation.

Om du inte har e-legitimation behöver du skicka in en blankett för att få ett fysiskt vaccinationsbevis via posten. Blanketten hittar du på: www.ehalsomyndigheten.se

För att vaccinationsbeviset ska vara giltigt måste du ha tagit två sprutor, samt att det måste ha gått minst två veckor från att du tog den andra sprutan.

Så här går det till i samband med match

Innan avfärd till Bråvallahallen

Kontrollera att du har ett giltigt vaccinationsbevis. Kontrollera giltighetstiden inte löpt ut på ditt vaccinationsbevis. Om möjligt skriv gärna ut en kopia på papper för att vara säker och att hanteringen ska gå snabbare vid entrén. Kontrollera att du har en giltig ID-handling som exempelvis körkort eller legitimation.

Vid Bråvallahallen

Innan ni kommer fram till entrén, tag fram ditt vaccinationsbevis tillsammans med giltig ID-handling för att hanteringen ska gå så smidigt som möjligt. Efter scanning eller manuell kontroll av vaccinationsbevis tillsammans med ID-handling sker eventuell visitation.

Våra funktionärer har inte möjlighet att hjälpa dig att hämta hem Covid-19 bevis vid entrén. Detta måste vara klart innan du kommer till Bråvallahallen. För att vara säker rekommenderar vi att du sparar ditt vaccinationsbevis "offline" så du kommer åt det även utan internetuppkoppling eller skriver ut en kopia på papper.

2021-12-08 21:11

Krav på vaccinationsbevis
2021-11-30 13:27

Från onsdag den 1 december måste alla över 18 år kunna visa upp ett vaccinationsbevis tillsammans med godkänd ID-handling för att gå på HIFs matcher.

Vaccinationsbevis krävs för alla personer som är 18 år eller äldre. Personer under 18 år måste kunna visa upp giltig ID-handling för att styrka sin ålder.

Kontrollen av vaccinationsbevisen kommer att skötas av funktionär utanför hallen. Det går bra att visa digitalt bevis via sin telefon eller att ta med en utskrift på papper. Det krävs giltig ID-handling där namn överensstämmer med vaccinationsbeviset.

Hur hämtar jag mitt vaccinationsbevis?

Så här går det till i samband med match

Innan avfärd till Bråvallahallen