Bli medlem i Hörnefors Idrottsförening
Välkommen till HIF!
Hörnefors IF är en ideell förening med fokus på barnidrott. Vi bedriver fyra olika idrotter, fotboll, innebandy, simning och friidrott från 7-års ålder.

-Bli medlem - tryck på knappen BLI MEDLEM
-Ny deltagare/spelare - tryck på knappen BLI MEDLEM
-Köp ditt toapapper, hushållspapper av HIF
Nytt märke: Serla Maximeter, kontakta kansliet 076-2021018.
-Köp dina idrottsartiklar på Stadium Avion.
Registrera ditt medlemskap via Stadiums webbplats https://www.stadium.se. Är du redan medlem i Stadium registrerar du enkelt HIF som din förening via https://www.stadium.se/teamsales
Sedan behöver du bara handla som vanligt på Stadium med ditt Stadium-medlemskap.
-Köp dina bingolotter av HIF - Följ länken och köp dina lotter
- Gräsroten
Genom att välja Hörnefors IF som din favoritförening när du spelar hos Svenska Spel så är du med och samlar poäng till Hörnefors IF när Svenska Spel delar ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten. Registrering kan ske hos spelombudet eller genom länken nedan.
Koppla ditt spelkort till Hörnefors IF

Välkommen till Hörnefors IF, de röda lejonen

Sitt inte lottlös – köp era Uppesittarlotter av oss!
2023-11-29 11:20

Den 23 december börjar julen med Bingolottos Uppesittarkväll.

Det finns enkellott 100 kr, dubbel 200 kr och trippel för 300 kr. Finns att köpa på kansliet eller digitalt.

Säkra upp era lotter och stötta samtidigt vår verksamhet genom att klicka på länken nedan och köpa era digitala Uppesittarlotter.

Allt överskott för ditt köp går direkt till HIF.

Tack för ditt köp – Lycka till!

Uppesittarlotter köper du här.

PS. Vi har även nyårslotter på kansliet.

2023-11-27 14:35
Gräsroten 2023
2023-11-22 10:46

Tusen tack till Gotthörnan och alla ni som gjort det möjligt!

2023-11-20 14:37

Nu finns de fina vintermössorna åter i lager. Pris 160 kr styck. Du kan köpa dem både på kansliet och på Bråvallahallen.

Stöd HIF - köp din bingolott här!
Nyheter från vår verksamhet
Simning, 13/11 09:03