HIF💕Hörnefors

Bli medlem i Hörnefors Idrottsförening
Semestertid
2021-07-03 19:53

Kansliet är stängt för semester under perioden 5 juli - 8 augusti.

Ha en riktigt härlig fortsatt sportsommar.

Viktig info om Hörneforshäftet
2021-06-29 12:35
Nya omgången av Hörneforshäftet, giltighetstid 1 juli-31 jan, innehåller två kuponger till Paradisbadet i Ö-vik. Dessa kommer inte att gälla under juli och augusti pga pandemin. Paradisbadet har, för att kunna hålla öppet, ändrat formen för att komma in och ha förbokning. Precis som de skriver på sin hemsida hoppas de öppna upp så fort restriktionerna lättas och då kommer förhoppningsvis även kupongerna i Hörneforshäftet vara giltiga.

HIF beklagar givetvis men det är tyvärr inget vi kan påverka pga de rådande oständigheterna.

Med hopp om en fortsatt härlig sommar
Hörneforsrundan
Anmälan är öppen
2021-06-23 21:24, Hörneforsrundan
Midsommar
2021-06-21 15:36
Trevlig midsommar

Kansliet är öppet fram till torsdag kl.1500. Stängt midsommarafton.

Välkommen åter måndag den 28 juni, då via telefon eller mejl.

Midsommarfirandet var ursprungligen en kyrkohögtid, ägnad Johannes Döparen, vars kalenderdag infaller den 24 juni. Detta var den ursprungliga midsommardagen i Sverige. I Danmark och Norge ansluter namnet S:t Hans dag tydligare till de bibliska berättelsernaMidsommarfirandet var ursprungligen en kyrkohögtid, ägnad Johannes Döparen, vars kalenderdag infaller den 24 juni. Detta var den ursprungliga midsommardagen i Sverige. I Danmark och Norge ansluter namnet S:t Hans dag tydligare till de bibliska berättelserna

Fotboll - Herrar div 4 södra
Säsongens hemmamatcher