HIF💕Hörnefors

Bli medlem i Hörnefors Idrottsförening
Kansliet v 19
2021-05-11 12:37

Onsdag den 12 maj stänger kansliet kl.13.00 och öppnar igen måndag den 17 maj.

Passa på och besök Skidstugan på lördag mellan 10-12 och köp tex ditt toapapper.

Trevlig helg!

2021-05-10 10:19

Handla av HIF direkt på webben
2021-05-06

Nu finns Sporttoa och hushållspapper i lager igen.

Följ länken och börja handla.

HIF 💕 Hörnefors
Fotboll startsida
Domarutbildning barn- och ungdom
2021-05-04 11:00, Fotboll startsida

Svensk fotboll spelar enligt nya spelformer för barn- och ungdomsfotboll. Detta innebär att vi som förening måste utbilda våra föreningsdomare utifrån de nya spelformerna.

10 maj - digital utbildning nr 1 Föreningsdomarutbildning 3v3, 5v5 och 7v7
För domare med eller utan erfarenhet som ska döma 3v3, 5v5 och 7v7.
Om du inte redan är anmäld så anmäl dig här.

16 maj - digital utbildning nr 2 Föreningsdomarutbildning 9v9 och 11v11
För domare med eller utan erfarenhet som ska döma ungdomsfotboll 9v9 och 11v11
Om du inte redan är anmäld så anmäl dig här.

Fotboll startsida
Nytt bokningssystem av Nordahlsvallen
2021-04-22 10:50, Fotboll startsida
Nu smyger det nya bokning- och bidragssystemet igång. Från och med vecka 15 görs  alla bokningar av fotbollsplaner i det nya systemet hos Umeå Fritid.

Alla bokningslänkar till fotbollsplaner är uppdaterade och leder nu till det nya bokningssystemet. Den största skillnaden just nu för dig som bokar kommer att vara att du kan se din förenings bokningar. I förlängningen kommer ni även kunna boka och avboka själva i systemet. Er förening kommer ska då även dela ut rättigheter/roller i systemet till de personer i föreningen som ska få boka resurser.

Bokningar av resterande av fritidsförvaltningens anläggningar kommer att kunna bokas i det nya systemet från och med 1 juni.

Det nya bokningssystemet hittas på www.umea.se/bokningbidrag.

Bakgrund till nytt bokning- och bidragssystem

Under ett antal år har fritidsförvaltningen, Umeå kommun arbetat för att ersätta dagens system för bokningar av lokaler och anläggningar samt bidragsansökningar. Detta för att göra det enklare för privatpersoner, företag och föreningar att boka lokaler samt för föreningar att söka bidrag. Efter mycket arbete tillsammans med Sveriges kommuner och regioner (SKR) finns nu en leverantör på plats för Umeå.

Kontakta kansliet för inloggning.

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll startsida, 04/05 11:00