Välkommen till Hörnefors IF och fotboll. Här hittar ni information om det mesta som rör fotbollen, saknar ni något, hör av er till hornefors.if@telia.com eller någon i Fotbollsgruppen.

FOGIS
VFF
Föreskrifter 7-14 år fotboll

Kommunfotboll 2017
2017-04-20 13:56

Hej,

Nu finns spelschemat för vårens divisioner och matcher på Fogis samt på VFF:s hemsida. http://vasterbotten.svenskfotboll.se/tavlingsinformation/

Om det inte är några uppenbara misstag så är det detta som gäller.

Bifogar även Tävlingsföreskrifterna 7-14 år 2017 samt bildspelet med VFF-info som visades på ledarträffarna. Tyvärr får jag inte skicka bildspelet som P-G Eliasson från SVFF visade om framtidens spelformer, tänkta målriktning för Svensk Fotboll då det inte var ett officiellt dokument ännu.

Nedan är lite förtydliganden kring sammandragsspel i pojkar/flickor div 8-10.

Sammandragen spelas på fasta speldagar för respektive division. Föreningar som schemalägger alla sina lags matcher, börja med att få in sammandragen på de fasta speldagarna då övriga matcher är enklare att spela vid annat tillfälle. Utifrån att 2 matcher kan spelas parallellt så behövs en planbokning/sammandrag på 3 h för en halvplan 11-manna, en 9-mannaplan (halvplan), en 7-mannaplan där man med lätthet rymmer 2 st 5-mannaplaner som kan spelas parallellt.

OBS! I Fogis kan man endast se ens egna hemmamatcher, ej övriga lags matcher på sammandragen. Innebär att ni behöver gå in på VFF:s hemsida via länken ovan för att kunna se komplett spelschema för divisionerna med sammandrag! Hemmalaget i den första matchen på sammandraget är arrangörslag. Framgår utifrån att anläggningen för alla matcher på sammandraget är korrigerat till det lagets anläggning.

Ytterligare information till de lag som spelar i samandragsspel kommer inom kort med instruktioner/checklista för sammandragen samt en överskådlig lista för hur sammandragen är fördelade i respektive division med arrangörslag/sammandrag.

Hör av er om ni har några funderingar!

Vänliga Hälsningar

Alexander Lindgren

Administratör, Kommunfotbollen Södra

kommunfotboll@ssk.ac

Fotbollens dag
2016-06-07 09:05
Fotograf: Lena Vähä
Vilken succé det blev!

Fotbollens dag 6 juni
2016-04-26 11:49
Boka in den 6 juni i almanackan redan nu. Då arrangeras fotbollens dag på Nordahlsvallen.

@hifinnebandy på Instagram