De röda lejonen
Bli medlem i Hörnefors Idrottsförening
Ändrade öppettider på kansliet
2019-06-17 11:16
Midsommarveckan har kansliet öppet:
Måndag 15-19
Tisdag-Torsdag 09-15
Fredag stängt

Trevlig midsommar!
Fotboll startsida
Flyttad match A herr div 4
2019-06-14 09:18, Fotboll startsida
Kvällens hemmamatch för fotbollsherrarna är flyttad till den 21 augusti kl.19.00.

HIF inför begränsat registerutdrag för ledare
2019-06-12
HIF:s styrelse har nyligen beslutat att införa begränsat registerutdrag för alla våra ledare.
Klicka här för att läsa mer om hur du som ledare går tillväga.

Sammanfattning:

I HIF ska inget barn utsättas för diskriminering, kränkningar eller övergrepp. Vi vet att du håller med och förmodligen är du den första att i alla lägen skydda just dina spelare. Just därför tror vi att du har stor förståelse för varför vi nu inför att alla med ledarfunktion i HIF ska uppvisa ett registerutdrag. Vi är medvetna om att det innebär ett visst merjobb för dig som ledare, men för ett enskilt barn kan det betyda allt. Vi anser att det är värt det för just det barnets skull.

Varför gör vi det här?
  • Alla barn har rätt att idrotta i en trygg miljö.
  • Det utgör ett utökat skydd för barnen.
  • Det är en av flera åtgärder/insatser för att motverka diskriminering, kränkningar eller övergrepp.
  • Det är en självklarhet i andra verksamheter där vuxna arbetar med barn, till exempel i skolan.
Nyheter från vår verksamhet
Friidrott, 17/06 10:17