HIF💕Hörnefors

Bli medlem i Hörnefors Idrottsförening
Kallelse till årsmöte
2021-03-02

Varmt välkomna på ÅRSMÖTE söndag den 21 mars!

Tid: 14.00 (mötet öppnar för insläpp ca 30 min innan)

Med tanke på rådande situation med Corona och restriktioner från både myndigheter och våra huvudorganisationer kommer mötet att hållas helt digitalt.

Eventuella motioner ska ha inkommit senast 3 mars 2021 till hornefors.if@telia.com

Välkomna!

Styrelsen HIF

Innebandy startsida
VBIF avslutar allt seriespel i distriktet
2021-03-01 10:20, Innebandy startsida

Svenska Innebandyförbundets styrelse har tagit beslutet att avsluta säsongen för Allsvenskan dam och division 1 herr. Samtliga distriktsförbund (SDF) har samtidigt beslutat att avsluta distriktsserierna för seniorer.

Mot bakgrund av ovannämnda beslut så har Västerbottens Innebandyförbund (VIBF) beslutat att avsluta allt seriespel i distriktet från och med i dag fredag 26 februari. Beslutet gäller samtliga seniorserier, utvecklingsserierna samt ungdomsserierna på röd, blå och grön nivå.

Med tanke på situationen i hela landet men särskilt det rådande läget i Västerbotten, ser VIBF ingen möjlighet att i närtid återuppta det pausade seriespelet. Region Västerbotten har sedan tidigare infört särskilda rekommendationer för länet som sträcker sig fram till 21 mars. Dessutom kom det för några dagar sedan ytterligare åtgärder från Folkhälsomyndigheten där ingen tävlingsverksamhet under elitnivå kommer att tillåtas. Undantaget för enstaka matcher för barn födda 2005 och senare tags också bort.

VIBF kommer att följa utvecklingen framöver och om förutsättningar finns genomföra enstaka matcher de två sista helgerna i april. Om det blir aktuellt kommer vi att gå ut med information till samtliga lag i våra serier med möjlighet att anmäla sitt intresse. Föreningar och enskilda lag fattar sina egna beslut om de vill avsluta säsongen i förtid eller om man håller öppet för de två avslutande spelhelgerna i april. VIBF respekterar de beslut som våra föreningar och lagens ledare fattar.

Via nedanstående länk kan ni läsa mer om bakgrunden till besluten i förbundsserierna och seniorserierna på distriktsnivå, samt beslutens påverkan på dessa serier.

Multitalang 20/21
Multitalang flyttas fram
2021-02-22, Multitalang 20/21

Pga eventuell smittspridning ändrar vi ordningen på idrotterna så vi får börja utomhus.

Preliminärt schema:
Fotboll (Nordahlsvallen) 25 april, 2, 9, 23 maj
Friidrott (Nordahlsvallen) 30 maj, 6, 13, 20 juni
Innebandy (Bråvallahallen) nya datum kommer senare

Vid frågor kontakta HIF:s kansli 076 202 10 18
Uppdatering av HIF taggar
2021-02-19 11:25

Idagarna har vi uppdaterat listan med alla ledare mfl som har en tagg knuten till Hörnefors IF.

Ni som inte är aktiva i föreningen kommer således inte komma in med er tagg i tex Bråvallahallen.

För att återfå behörighet kontakta Lasse Olsson, 090-16 16 27,  lars.olsson@umea.se

Har ni övriga frågor kontakta kansliet, 0762021018 eller hornefors.if@telia.com

Nyheter från vår verksamhet