Preliminärt årshjul försäljning 2024/2025

Februari/mars
Hörneforshäftet, säljs av alla aktiva till föreningen

Mars
Kakservice, säljs av och till innebandyns ungdomsverksamhet

Sporttoa säljs av och till A-lag fotboll
Newbody säljs av och till A-lag fotboll
Augusti/september
Hörneforshäftet, säljs av alla aktiva till föreningen

Newbody, säljs av och till innebandyns ungdomsverkssamhet

November/December
Bingolottos Julkalender, säljs av alla aktiva till föreningen, Bingolottos uppesittar lott, frivillig försäljning av innebandy, sim och friidrott till föreningen

HÖRNEFORSHÄFTET
Hörneforshäfte gäller från mars - augusti säljs av alla aktiva under februari/mars. 4 stycken/familj och 2 stycken/enskild medlem.
Hörneforshäfte gäller från september - februari säljs av alla aktiva  under augusti/september, 4 stycken/familj och 2 stycken/enskild medlem.

Föreningen har fortlöpande en rad olika utgifter för verksamheten i form av hyror, serieavgifter, cupdeltagande, domarkostnader, material, utbildning med mera och för att klara av dessa utgifter och kunna bedriva krävs det inkomster i en eller annan form. I dag kommer föreningens intäkter från flera olika ställen såsom bidrag, sponsring, föreningsarbete, försäljning samt medlems- och deltagaravgifter. Försäljning utgör en viktig inkomstkälla och en lyckad försäljningsverksamhet kan leda till ökade intäkter vilket i sin tur kan möjliggöra en än bättre idrottslig verksamhet för våra barn, ungdomar och A-lag.

FÖRENINGS- IDROTTSJOBB
Valborg 30 april