Preliminärt årshjul försäljning 2022/2023

Juli:
Augusti/september: Hörneforshäftet, Alla aktiva, Sporttoa
Oktober:
November/December: Bingolottos Julkalender, hela föreningen, Bingolottos uppesittar lott, hela föreningen, Sporttoa

Försäljning Årshjul, Hörneforshäftet
Hörneforshäfte gäller från februari - juli säljs av alla aktiva under januari/februari. 4 stycken/familj och 2 stycken/enskild medlem.
Hörneforshäfte gäller från augusti - januari säljs av alla aktiva  under juni, 4 stycken/familj och 2 stycken/enskild medlem.

Föreningen har fortlöpande en rad olika utgifter för verksamheten i form av hyror, serieavgifter, cupdeltagande, domarkostnader, material, utbildning med mera och för att klara av dessa utgifter och kunna bedriva krävs det inkomster i en eller annan form. I dag kommer föreningens intäkter från flera olika ställen såsom bidrag, sponsring, föreningsarbete, försäljning samt medlems- och deltagaravgifter. Försäljning utgör en viktig inkomstkälla och en lyckad försäljningsverksamhet kan leda till ökade intäkter vilket i sin tur kan möjliggöra en än bättre idrottslig verksamhet för våra barn, ungdomar och våra A-lag.