Preliminärt årshjul försäljning 2021/2022

Oktober:
November/December:
Bingolottos Julkalender, hela föreningen
Bingolottos uppesittar lott, hela föreningen

Årshjul Innebandy A-lag

jan/feb Hörneforshäftet
Juni Hörneforshäftet
augusti Hörneforsrundan grilla hamburgare, Sporttoa
sept Ullmax, hela föreningen
okt/nov/dec Bingolottos  julkalender, Delikatesskungen, Bingolottos uppesittarlott

Årshjul Fotboll A-lag
jan/feb
april/maj: Valborg grilla hamburgare
juni: Hörneforshäftet
aug
sep Ullmax, hela föreningen

Försäljning Årshjul, Hörneforshäftet
Hörneforshäfte gäller från februari - juli säljs av alla aktiva under januari/februari. 4 stycken/familj och 2 stycken/enskild medlem.
Hörneforshäfte gäller från augusti - januari säljs av alla aktiva  under juni, 4 stycken/familj och 2 stycken/enskild medlem.

Förslag på övrigt att sälja för våra lag och eget arbete:
Spicy Dream
Restaurangchansen
Delikatesskungen
Julklappspapper
Spolarvätska
Bingolottos uppesittarlott

Kakservice

Föreningen har fortlöpande en rad olika utgifter för verksamheten i form av hyror, serieavgifter, cupdeltagande, domarkostnader, material, utbildning med mera och för att klara av dessa utgifter och kunna bedriva krävs det inkomster i en eller annan form. I dag kommer föreningens intäkter från flera olika ställen såsom bidrag, sponsring, föreningsarbete, försäljning samt medlems- och deltagaravgifter. Försäljning utgör en viktig inkomstkälla och en lyckad försäljningsverksamhet kan leda till ökade intäkter vilket i sin tur kan möjliggöra en än bättre idrottslig verksamhet för våra barn, ungdomar och våra A-lag.