HIF💕Hörnefors

Ullmax
Återkommer med mer info senare.
Preliminärt årshjul försäljning 2021

Januari/februari: Restaurangchansen, A-lag IB, Hörneforshäftet, Alla aktiva

Mars:
April:
Maj:
Juni: Hörneforshäftet, Alla aktiva
Juli:
Augusti/september: Ullmax, hela föreningen frivilligt
Oktober:
November/December: Bingolottos Julkalender, Alla innebandyspelare, friidrottare, simmare
Delikatesskungen, IB A-lag

Årshjul Innebandy A-lag

jan/feb Restaurangchansen och Hörneforshäftet
Juni Hörneforshäftet
augusti Hörneforsrundan grilla hamburgare, Sporttoa
sept Ullmax frivilligt för hela föreningen
nov/dec Bingolottos uppesittarlott, Delikatesskungen

Årshjul Fotboll A-lag
jan/feb
april/maj: Valborg grilla hamburgare
juni: Hörneforshäftet
aug
sep Ullmax, hela föreningen frivilligt

Försäljning Årshjul, Hörneforshäftet
Hörneforshäfte gäller från 210101-210630 säljs av alla aktiva under januari/februari. 4 stycken/familj och 2 stycken/enskild medlem.
Hörneforshäfte gäller från 210701–211231 säljs av alla aktiva  under juni, 4 stycken/familj och 2 stycken/enskild medlem.

Förslag på övrigt att sälja för våra lag och eget arbete:
Spicy Dream
Restaurangchansen
Delikatesskungen
Julklappspapper
Spolarvätska
Bingolottos uppesittarlott

Föreningen har fortlöpande en rad olika utgifter för verksamheten i form av hyror, serieavgifter, cupdeltagande, domarkostnader, material, utbildning med mera och för att klara av dessa utgifter och kunna bedriva krävs det inkomster i en eller annan form. I dag kommer föreningens intäkter från flera olika ställen såsom bidrag, sponsring, föreningsarbete, försäljning samt medlems- och deltagaravgifter. Försäljning utgör en viktig inkomstkälla och en lyckad försäljningsverksamhet kan leda till ökade intäkter vilket i sin tur kan möjliggöra en än bättre idrottslig verksamhet för våra barn, ungdomar och våra A-lag.