De röda lejonen
Medlemsavgift 2018

För att vara medlem i Hörnefors IF måste man betala en medlemsavgift. Medlemsavgiften gäller kalenderårsvis och som aktiv måste man betala sin medlemsavgift för att få träna och spela matcher. Aktiva tränare/ledare för lag inom HIF representerar föreningen och ska betala medlemsavgift.

Medlemsavgiften för familjer skickas ut i mars månad och gäller för hela året. Enskild medlemsavgift skickas ut i samband med deltagaravgiften för respektive idrott.

Medlemsavgift för hela familjen = 500 kronor/år.

Medlemsavgift enskild medlem  = 300 kronor/år.

Familjeavgiften gäller för alla familjemedlemmar. Har er familj fått flera medlemsavgifter skickade till er, kontakta kansliet så korrigerar de detta i vårt medlemsregister där familjekopplingen görs.

Deltagaravgift

Till idrotterna betalas en deltagaravgift för varje aktiv spelare/deltagare inom HIF. Deltagaravgiften ska täcka kostnader för plan/lokalhyra, domare, material osv. Storleken på denna avgift varierar beroende på ålder och idrott då idrotterna inom föreningen hanterar avgiften olika.

Simning
Guppy 1000kr/10 ggr

Fisken 1000kr/10 ggr

Mörten 800kr/år (400kr per termin)
Hajen 800kr/år (400kr per termin)

Div 8-10 (ca 7-9 år) 500kr
Div 3-7 (ca 10-14 år) 800kr
Juniorserie 1000kr

Senior 1500kr

Innebandy
500kr grön nivå
800k blå/röd nivå
1800kr senior

Friidrott - 300kr per år

Dessa avgifter faktureras till respektive deltagare från föreningen.

Stöd för fritidsaktiviteter kan du söka här.