De röda lejonen
Medlemsavgift 2019 - beslutas av årsmötet 190320.

För att vara medlem i Hörnefors IF måste man betala en medlemsavgift. Medlemsavgiften gäller kalenderår och som aktiv måste man betala sin medlemsavgift för att få träna och spela matcher. Aktiva tränare/ledare för lag inom HIF representerar föreningen och ska betala medlemsavgift.

Medlemsavgiften skickas ut i samband med deltagaravgiften för respektive idrott.

Deltagaravgift

Nu är det dags för ett nytt år och vi har lite nyheter att informera er om.
Vi har börjat använda ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet. Detta innebär att du som medlem kommer att kunna betala dina avgifter via digitala betalningsmetoder – en smidigare upplevelse för dig och en enklare hantering för oss.

Detta kommer även att bidra till en minskad manuell administration för oss som förening då din betalning kommer att prickas av direkt i vårt system. Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du tillgång till en oas av smarta funktioner i SportAdmins MedlemsApp!
En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr, beroende på beloppet, per betalning tillkommer.

Till idrotterna betalas en deltagaravgift för varje aktiv spelare/deltagare inom HIF. Deltagaravgiften ska täcka kostnader för plan/lokalhyra, domare, material osv. Storleken på denna avgift varierar beroende på ålder och idrott då idrotterna inom föreningen hanterar avgiften olika.

Simning 2019

Guldfisken 800/år (400kr per termin)

Mörten 800kr/år (400kr per termin)
Hajen 800kr/år (400kr per termin)

Div 8-10 (ca 7-9 år) 500kr
Div 3-7 (ca 10-14 år) 800kr
Juniorserie 1000kr

Senior 1500kr

Innebandy
500kr grön nivå
800k blå/röd nivå
1800kr senior

Friidrott - 300kr per år

Dessa avgifter faktureras till respektive deltagare från föreningen.

Stöd för fritidsaktiviteter kan du söka här.