HIF 1908💕Hörnefors

Medlemsavgift

För att vara medlem i Hörnefors IF måste man betala en medlemsavgift. Medlemsavgiften gäller från årsmöte till årsmöte och som aktiv måste man betala sin medlemsavgift för att få träna och spela matcher. Aktiva tränare/ledare för lag inom HIF representerar föreningen och ska betala medlemsavgift.

Medlemsavgiften skickas ut i samband med deltagaravgiften för respektive idrott. Medlemsavgiften är personlig och inkluderar olycksfallsförsäkring.

I HIF finns sen 2020 tre typer av medlemskap:
Familjemedlemskap 500 kr, Enskild medlem 300 kr och stödmedlem 100 kr.

Behandling av personuppgifter
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, streaming av matcher etc. publiceras på Hörnefors IF:s och lagets officiella hemsida och andra sociala medier.
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skrivs in under Målsman 1 och Målsman 2. Genom att låta ert barn bli medlem/delta i HIF:s verksamhet samtycker ni till att föreningen behandlar personuppgifterna i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) samt Datalagen.

Deltagaravgift

Vi har börjat använda ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar för att utveckla vår verksamhet. Detta innebär att du som medlem kommer att kunna betala dina avgifter via digitala betalningsmetoder – en smidigare upplevelse för dig och en enklare hantering för oss.

Detta kommer även att bidra till en minskad manuell administration för oss som förening då din betalning kommer att prickas av direkt i vårt system. Så fort du har betalt din Medlemsavgift får du tillgång till en oas av smarta funktioner i SportAdmins MedlemsApp!
En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr, beroende på beloppet, per betalning tillkommer.

Till idrotterna betalas en deltagaravgift för varje aktiv spelare/deltagare inom HIF. Deltagaravgiften ska täcka kostnader för plan/lokalhyra, domare, material, licenser, anmälningsavgifter till serier osv. Storleken på denna avgift varierar beroende på ålder och idrott då idrotterna inom föreningen hanterar avgiften olika.

Deltagaravgifter 2020

Simning

Samtliga simgrupper 400 kr vårterminen och 500 kr höstterminen.
Friidrott

250 kr per år

300 kr för barn födda 2013
600 kr Div 8-10 (ca 7-9 år)
1000 kr Div 3-7 (ca 10-14 år)
1200 kr Juniorserie

1800 kr Seniorlag

Innebandy

400 kr för barn födda 2013
700 kr grön nivå
1100 kr blå/röd nivå
1300 kr Utvecklingslag
1900 kr Seniorlag

Dessa avgifter faktureras till respektive deltagare från föreningen så snart man anmält sig på antingen direkt på hemsidan
eller via kontakt med föreningen på annat sätt.

Det finns möjlighet att söka bidrag om det föreligger betalningssvårigheter.

Stöd för fritidsaktiviteter kan du söka här.
Avgifter lokaler HIF förhyr

MÖTESLOKALER

Bråvallahallen
Lejonkulan, 25 platser, 143 kr/tim