De röda lejonen
Ullmax hösten 2019
Katalog höst 2019

Förtjänsten är 30 % av försäljningssumman.
Varför försäljning
Föreningen har fortlöpande en rad olika utgifter för verksamheten i form av hyror, serieavgifter, cupdeltagande, domarkostnader, material, utbildning med mera och för att klara av dessa utgifter och kunna bedriva krävs det inkomster i en eller annan form. I dag kommer föreningens intäkter från flera olika ställen såsom bidrag, sponsring, föreningsarbete, försäljning samt medlems- och deltagaravgifter. Försäljning utgör en viktig inkomstkälla och en lyckad försäljningsverksamhet kan leda till ökade intäkter vilket i sin tur kan möjliggöra en än bättre idrottslig verksamhet för våra barn, ungdomar och våra A-lag.

Hela året,  Sporttoa,   A-lag FB

Januari, Rest.chansen, A-lag FB+IB

Januari,  Hörneforshäftet,  Ungdom IB+SIM

Mars, Ullmax, Hela föreningen

April/Maj,  Grillkol, A-lag FB
April/Maj,  Delikatesskungen,  A-lag FB

Augusti/September  Plastpåsar,  A-lag, Utv lag IB

Augusti, Hörneforshäftet,   Ungdom FB+FRI

Oktober,  Ullmax, Hela föreningen

November,   Bingolottos Julkalender, Ungdom ALLA

Nov/Dec, Delikatesskungen,   A-lag IB
Nov/Dec, Bingolotto uppesittare,  A-lag IB, Ungdom IB

Försäljning Årshjul, Hörneforshäftet
Hörneforshäftet som kommer gälla från 190201-190731 säljs av simning och innebandyn. Häftet som gäller från 190801-191231 säljs av fotboll och friidrott. (försäljningstiden startar vid midsommar).

Nytt inför hösten (oktober och mars) är att föreningen även säljer Ullmax. Denna försäljning sköts av hela föreningen.