De röda lejonen

Ullmax september-oktober
Nu är det dags att sälja Ullmax!!

För att försäljningen ska passa alla finns både fysiska kataloger men även möjlighet till försäljning via länk till er egen Ullmax sida.

Registrera er som ny säljare via länken nedan, https://app.ullmax.com/se/seller.asp?edit=1&sellerID=0

När ni registrerat er lägger ni in era kunder och beställningarna direkt på er sida så underlättar vi hantering och ordern skickas in av kansliet den 21/10.

Det finns inget försäljningskrav på hur många beställningar man ska sälja, därför hoppas vi att viljan att försöka sälja så många som möjligt ökar.

Sälj så det ryker och lycka till!

HIF styrelsen

Årshjul försäljning 2020

Januari/februari: Restaurangchansen, A-lag FB+IB, Hörneforshäftet, Alla aktiva

Mars:
April: Sporttoa, FB A-lag
Maj: Grillkol – Alla fotbollsspelare, friidrottare (kolet finns på Skidstugan)
Juni: Hörneforshäftet, Alla aktiva
Juli:
Augusti/september: Ullmax, hela föreningen frivilligt
Oktober: Sporttoa, FB A-lag
November:/december Bingolottos Julkalender, Alla innebandyspelare, friidrottare, simmare
Delikatesskungen, IB A-lag

Årshjul Innebandy A-lag

jan/feb Restaurangchansen och Hörneforshäftet
maj/juni Hörneforshäftet
augusti Hörneforsrundan grilla hamburgare
sept Ullmax frivilligt för hela föreningen
nov/dec Bingolottos uppesittarlott, Delikatesskungen

Årshjul Fotboll A-lag
jan/feb Sporttoa, Hörneforshäftet
april/maj Sporttoa, Valborg grilla hamburgare
juni Hörneforshäftet
aug Sporttoa
sep Ullmax, hela föreningen frivilligt
okt Sporttoa

Försäljning Årshjul, Hörneforshäftet
Hörneforshäfte gäller från 200201–200731 säljs av alla aktiva under januari/februari. 4 stycken/familj och 2 stycken/enskild medlem.
Hörneforshäfte gäller från 200801–210131 säljs av alla aktiva (försäljningstiden startar vid midsommar) 4 stycken/familj och 2 stycken/enskild medlem.

Förslag på övrigt att sälja för våra lag och eget arbete:
Spicy Dream
Restaurangchansen
Delikatesskungen
Julklappspapper
Spolarvätska
Bingolottos uppesittarlott

Föreningen har fortlöpande en rad olika utgifter för verksamheten i form av hyror, serieavgifter, cupdeltagande, domarkostnader, material, utbildning med mera och för att klara av dessa utgifter och kunna bedriva krävs det inkomster i en eller annan form. I dag kommer föreningens intäkter från flera olika ställen såsom bidrag, sponsring, föreningsarbete, försäljning samt medlems- och deltagaravgifter. Försäljning utgör en viktig inkomstkälla och en lyckad försäljningsverksamhet kan leda till ökade intäkter vilket i sin tur kan möjliggöra en än bättre idrottslig verksamhet för våra barn, ungdomar och våra A-lag.